22-24 Septembrie 2023 | Vineri - Duminică

Tabără de terapie și dezvoltare personală

Preț cu cazare și mâncare incluse:

De la 1400 RON   1299 RON

Te aștept într-o calătorie vindecătoare de 3 zile, unde îți vei revela potențialul și te vei reconecta cu tine și cu ceilalți, într-un mediu sigur și susținător.

Geanina Timofte

Psiholog, Psihoterapeut, Trainer, Life Coach

Locația

Piatra Neamț

Descoperă-ți Puterea Interioară în Această Călătorie Vindecătoare de 3 Zile

Te invit într-o călătorie vindecătoare în care să-ți descoperi puterea interioară și să te conectezi cu tine însuți și cu ceilalți, într-un mediu sigur și susținător. 

Te iubești și te accepți pe tine cu toate vulnerabilitățile tale, cu trecutul și cu prezentul tău?

Știu că sunt multe în viața ta, care nu funcționează așa cum ai vrea, însă pentru a putea schimba lucrurile în bine, este necesar să te iubești și să te raportezi, la tine, cu compasiune și respect.

Rănile noastre sufletești, neputințele noastre vin din lipsa iubirii. Prea des căutăm la ceilalți ceea ce se află înăuntrul nostru. În iubirea de sine și acceptarea necondiționată a propriei ființe, se află sursa ta de putere.

Scopul retreat-ului: 

Rulează videoul

Ce obții:

Ce spun alti participanți: 

Testimonialele sunt anonime pentru a păstra confidențialitatea persoanelor care au fost în taberele anterioare.
"Am venit la retreat fără așteptări și am plecat cu o inimă vindecată. Am plâns, am râs și m-am simțit în sfârșit liberă să mă exprim. A fost o experiență transformatoare."
Anonim
Participant tabără
"Retreatul a fost o călătorie emoțională profundă. Am fost surprins de cât de mult m-a ajutat să mă confrunt cu emoțiile mele. Am simțit o conexiune autentică cu ceilalți participanți."
Anonim
Participant tabără
"Acest retreat a fost un moment de cotitură pentru mine. M-am deschis și m-am simțit susținut de grup. Am simțit că face parte dintr-o familie mai mare."
Anonim
Participant tabără
Rulează videoul
"A fost o experiență profundă, cu multe momente emoționale. S-a creat o atmosferă de înțelegere și sprijin reciproc. Am plecat cu sentimentul că am făcut un pas important în călătoria mea de autodezvoltare."
Anonim
Participant tabără

Programul:

Vineri, 22 Septembrie 
Ora 14.00 – Check-in
Ora 15.00 – Activități de cunoaștere și armonizare a grupului; tehnici de creare a siguranței afective; tehnici de gestionare a emoțiilor.
Ora 18.00 – Cina
Ora 19.00 – Practică psihoterapeutică de conectare cu copilul interior și accesarea iubirii  interioare.
Ora 21.00 – Meditație ghidată pentru a crea un spațiu de siguranță interioară.

Sâmbătă, 23 Septembrie 
Ora 8.00 – Micul-dejun
Ora 9.00 – Drumeție: am ales un loc deosebit, în care să te armonizezi cu elementele naturii pentru a dobândi echilibru interior. Vom practica tehnici de vindecare a traumelor blocate corporal, prin sunet, mișcare și respirație.
Ora 13.00: Prânzul
Ora 14.00 – Psihoterapie de grup:  vindecare transgenerațională a sistemului familial
Ora 19.00 – Cina 
Ora 20.00 – Psihoterapie de grup: vindecare transgenerațională a sistemului familial

Duminică, 24 Septembrie 
Ora 8.00 – Micul-dejun
Ora 9.00 – Tehnici de dezvoltare a încrederii în tine
Ora 11.00 – Programarea viitorului și accesarea resurselor interne.
Ora 13.00 – Feedback
Ora 14.00 – Check-out

Costuri:

Doar câteva locuri rămase

Cameră single

1600 RON   1499 RON

Plata se realizează în două tranșe, 30% avans prin transfer bancar, iar restul la fața locului.
Doar câteva locuri rămase

Cameră dublă

1400 RON   1299 RON

Plata se realizează în două tranșe, 30% avans prin transfer bancar, iar restul la fața locului.

Locație:

Piatra-Neamț, într-o zonă înconjurată de munți și de peisaje minunate, acest retreat nu doar că îți va oferi timp și spațiu pentru reflecție și introspecție, dar te va și inspira cu frumusețea naturii nemărginite.

Cum Ajung:

Transport:
🚅 Cu trenul București precum și din celelalte orașe mari din țară
🚌 Cu autobuze din aproape toate orașele din țară.
🚕 BlablaCar – Aplicație pentru ridesharing.
🚗 Individual cu mașina personală – pentru a optimiza costurile vă puteți asocial mai multe personae (veți fi adăugați pe grup).

✈️ + 🚍 Dacă vii din afara țării, poți ateriza pe Bacău sau Iași de unde poți lua un autobuz.

Ghidul tău

Geanina Timofte

Sunt un om care-și iubește semenii, care poate să vadă dincolo de aparențe, frumusețea sufletească. Știu că în spatele unor măști de apărare se ascund calități deosebite, frumusețe sufletească și puterea de a rezolva orice problemă a vieții. Știu că suferința apare în lipsa iubirii. Cred în puterea de vindecare și autodepășire a fiecărui om. Iată de ce am ales un drum profesional prin care pot să-mi ajut semenii să-și vindece rănile, să-și depășească limitele și să-și găsească fericirea.

Psiholog și psihoterapeut am devenit parcurgând un traseu educațional și profesional, împletit cu un lung drum de autocunoaștere și maturizare. Călătoria spre acest punct al existenței mele nu a fost nici simplă, nici directă. Viața profesională s-a împletit cu cea personală, iar oamenii pe care i-am cunoscut și experiențele pe care le-am trăit au fost cele mai importante lecții de psihologie.

Sunt acum, aici, pentru a te ajuta să te vindeci de răni emoționale, să te eliberezi de limite pentru a-ți găsi fericirea în relații armonioase. Te asigur că nu ești singur, ai sprijinul meu, oricât de lung și greu ți-ar fi drumul. Fă primul pas!

Însrierile se încheie în:

Zile
Ore
Minute